BioMechanics methode

BioMechanics methode

BioMechanics methode

Wanneer je last hebt van je rug, schouders, nek of andere klachten hebt en hiervoor pijnstillers inneemt kun je alleen maar denken aan “relief”. Gewrichtsklachten en rugpijn hebben veel invloed op ons dagelijkse leven zeker als dit chronische wordt. Dit belemmert ons in ons doen en laten. Pijnstillers geven een korte termijn oplossing maar de pijn gaat vaak niet volledig weg. Bij The Energy Boutique kijken we naar het lichaam om te zien “wat” de klacht geeft om vervolgens te begrijpen “waarom” dit zo is.

Postuur analyse

Postuur analyse

Pijn en klachten in een bepaald gebied van je lichaam kan het resultaat zijn van dingen die ergens anders in het lichaam gebeuren. Daarom is er nooit een “one-size-fits-all” aanpak. Een postuur analyse geeft ons vaak al heel veel informatie over disbalans in het lichaam die weer tot klachten kan leiden. Onze focus is om het lichaam te laten bewegen met de juiste techniek en correcte houding.

Injury, pijn en gewrichtsklachten

Injury, pijn en gewrichtsklachten

Wanneer je sport, beweegt en je dagelijkse activiteiten uitvoert wil je dat natuurlijk doen zonder pijn, klachten en ongemakken. Klinkt logisch maar voor veel mensen is de werkelijkheid anders. We kennen allemaal wel iemand – of misschien jijzelf op dit moment – die last heeft van haar of zijn rug, pijn in de nek en schouders, knieklachten of een ziekte die haar/hem belemmert in de dagelijkse activiteiten.

Onze trainingsprogramma helpt bij rugklachten

Onze trainingsprogramma helpt bij rugklachten

Deze groep is waarschijnlijk groter dan jij denkt. Een grote groep mensen die een trainingsprogramma nodig hebben die speciaal op maat gemaakt is. Iemand met een knieklacht heeft een andere focus en trainingsprogramma nodig dan iemand met een rugklacht. In overleg met jouw fysio of behandelend arts kunnen wij een special programma opstellen op basis van onze expertises in “bio mechanics movement” en ISP, met als doel om jouw pijnklachten te verminderen en houding, balans en coördinatie te verbeteren. Wij zijn er op gefocust dat jij de activiteiten weer kan uitvoeren die voor jou belangrijk zijn met minder of nog beter zonder pijn, zodat jij je fitter en vol energie voelt.

Prijzen

30 sessies

30 Personal training sessies van 1 uur

€ 62,50 (totaal € 1875)

20 sessies

20 Personal training sessies van 1 uur

€ 65 (totaal € 1300)

10 sessie

10 Personal training sessies van 1 uur

€ 67,50 (totaal €675)

1 sessie

Single Personal training sessie van 1 uur

€ 75

Duo training

Duo Personal training sessie van 1 uur

€ 80