Veel aangeboden trainingsprogamma's zijn korte termijn gericht

Onze expertise

Onze expertise

Meer dan 15 jaar ervaring en diepgaande kennis, is de solide basis van de kwaliteit die je kunt verwachten van The Energy Boutique. Gedreven door onze passie vinden wij het belangrijk, en ook erg leuk, om regelmatig onze kennis te onderhouden en te ontwikkelen door relevante trainingen, workshops en lezingen te volgen. Zo kunnen wij waarmaken wat we jou beloven, namelijk de hoogste kwaliteit op het gebied van personal training.

Ons specialisme

Ons specialisme

The Energy Boutique gespecialiseerd in The BioMechanics Method®. Deze methode helpt mensen met het verlichten van gewricht- en spierpijnen. Er wordt gebruik gemaakt van een programma, met testen, bewegingstechnieken en -strategieën, die de functionaliteit van het lichaam verbeteren en helpt met het verminderen of soms zelfs het verdwijnen van rugklachten en andere chronische spier- en gewrichtspijnen. Het internationaal erkend certificaat onderschrijft dat onze kennis verder gaat dan die van veel personal trainers in Nederland.

Pilates is een uitgebalanceerde trainingsmethode voor het hele lichaam

De authentieke Pilates-methode is gericht op het vinden van de ultieme balans en samenhang tussen kracht, flexibiliteit, souplesse en controle.

Stott Pilates

Stott Pilates

Wij werken met de STOTT PILATES® methode. Deze methode is een moderne/eigentijdse benadering van de originele oefeningen van Joseph Pilates. Moira Stott-Merithew, de grondlegster van Stott Pilates, heeft in samenwerking met fysiotherapeuten, fitnessprofessionals en (sport)medici de methode ontwikkeld.

“Stability and mobility create greater functional movement in everyday life.”

Voor alle leeftijden

Voor alle leeftijden

De eigentijdse benadering maakt STOTT PILATES® geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Het gebruik van balletjes, fitnesscirkels, flex banden en pilatesapparatuur maken iedere sessie uitdagend en leuk. De pilatesoefeningen worden met focus, aandacht en de juiste ademhalingstechniek uitgevoerd. De nadruk ligt op stabiliteit en mobiliteit van het lichaam en de gewrichten dat bijdraagt aan een betere lichaamsbeweging in dagelijkse leven.

Small Group Training

Wil jij je weer energieker, fitter voelen en energie krijgen? Lijkt het je fijn om dat onder persoonlijke begeleiding te doen, maar wil je niet alleen trainen?  Dan is Small Group Training iets voor jou! Je kunt dan lekker trainen met vrienden, kennissen, collega’s of andere gelijk gestemden. Wat houdt Small Group Training in?

Het is in feite Personal Training, waarbij je in een klein groepje van minimaal 3 en maximaal 6 personen onder begeleiding van een van onze personal trainers gaat trainen. Omdat het een kleine groep is, kun je toch heel goed aan je persoonlijke doelstelling werken en wordt er nauwkeurig gelet op techniek, houding en natuurlijk zorgen we voor voldoende uitdaging. Onze  personal trainers staan bekend om de integrale aanpak en de grote variatie aan oefeningen. 

Met de Small Group Training krijg je voldoende persoonlijke aandacht met de motivatie van en coaching door een personal trainer en combineer je het plezier van samen sporten met een betaalbare manier om fitter en energiek te worden. 

Prijzen

30 sessies

30 Personal training sessies van 1 uur

€ 62,50 (totaal € 1875)

20 sessies

20 Personal training sessies van 1 uur

€ 65 (totaal € 1300)

10 sessies

10 Personal training sessies van 1 uur

€ 67,50 (totaal € 675)

1 sessie

Single Personal training sessie van 1 uur

€75

Duo training

Duo Personal training sessie van 1 uur

€ 80